Zzp Laadpas - Klik om meer te lezen

Gepubliceerd feb. 11, 22
6 min read

Zakelijke Tankpassen - VoordeligTankpassen verlagen deze druk door uw maandelijkse kosten over meerdere, kleinere rekeningen te verdelen die eenvoudig zijn te overzien. wagenparkbeheer. De meeste tankpasaanbieders bieden periodes van kredietbetalingen van 7 of 14 dagen, waardoor ook kleine bedrijven ademruimte krijgen voor hun cashflow. Chauffeurs zijn vaak de doelwit geweest van misdaad vanwege de grote hoeveelheden geld die zij op zak hebben voor brandstofaankopen tijdens lange reizen.

Met een tankpas wordt elke transactie automatisch ingelogd in een online portaal en weergegeven op een belastingconforme factuur. De vervelende en tijdrovende taak om elke bon te verzamelen en te analyseren, is verleden tijd, waardoor u tijd bespaart op het terugvragen van de btw.

Tijdschrijven

Als zakelijke rijder is het een interessante optie om een tankpas te nemen. U neemt uzelf zo veel werk uit handen, krijgt korting op de brandstoffen en ontvangt wekelijks een duidelijk overzicht. De Vissers Tankpas (TANXpas) is wat u zoekt! Tankpas MKB Met de Tankpas van Vissers kunt u op meer dan tanken in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk.

Het is interessant voor het MKB om de brandstof te organiseren via een tankpas. Dit vanwege de eenvoud van een digitale factuur per week en u krijgt korting op uw brandstoffen. Zo bespaart u tijd én geld. Tankpas Voordelen Natuurlijk zitten er meer voordelen gekoppeld aan de TANXpas van Vissers Energy Group.

Tankpas Voor Mkb - Klik om meer te lezen

Wekelijks een digitale en gespecificeerde factuur. U bepaalt per medewerker afzonderlijk welke producten met de pas mogen worden aangekocht. U kunt gebruik maken van een chauffeurs- of wagennummer. U kiest zelf de pincode. Onze TANXpas is ook te gebruiken in het buitenland (vrijgave voor Duitsland op verzoek). U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen.

Nieuw: de TANXapp ! *Betalingen met de TANXapp zijn momenteel alleen nog mogelijk voor (tankpas)klanten van Vissers Energy Group en alleen op eigen tankstations van Vissers Energy Group. Ook dient u vooraf als gebruiker toegevoegd te zijn in onze digitale portal. Hoe? Lees het in deze handleiding..

Uren Bijhouden

Kennisbank Zakelijk RijdenBeste Vpn

U heeft daarnaast 24/7 inzage in uw facturen en transacties, dus u hoeft nooit meer op zoek te gaan naar bonnetjes of facturen. Deze kunt u gelijk doorsturen naar uw accountant. Bovendien weet u direct wat u kunt doorberekenen aan uw klanten. Voortaan is de BTW aangifte een peulenschil door de duidelijke vermelding van het BTW bedrag onderaan de factuur.

Doorgeven van verhuizingen regelt u ook zelf via de portal. Wijzigingen in uw rekeningnummer kunt u doorgeven aan onze Customer Service. Waar kan ik terecht met de Tamoil Mobility Card? Met de Tamoil Mobility Card tankt u snel en gemakkelijk bij meer dan 600 tankstations in Nederland. Zonder geld op zak bent u van harte welkom bij alle Tamoil tankstations.

Tijdregistratie - Bestel hier online

Hier vindt u alle facturen terug en kunt u overzichten maken van de transacties per periode. En bent u onverhoopt de tankpas kwijt of is deze gestolen. Dan kunt u de tankpas in de portal 24/7 blokkeren. Zijn er kosten verbonden aan de Tamoil Mobility Card? De Tamoil tankpas is gratis.

Moet ik een borg betalen? Een kredietcheck bij EDR (DAS) is onderdeel van de aanvraagprocedure. VPN verbinding. Afhankelijk van de uitkomst van dit onderzoek is het mogelijk dat wij u om een borg vragen - artikelen voor de zakenreiziger.

Tankpas Voor Mkb - Kijk op de website

Een tankpas is een gemakkelijke manier om te kunnen betalen voor benzine, diesel en andere brandstof bij tankstations. In plaats van te betalen met cash, bankpas of creditcard betaalt de chauffeur gemakkelijk met de tankpas. De kosten van de brandstof worden opgeslagen in een account van de tankpas. De eigenaar van het account (meestal een bedrijf) krijgt dan regelmatig de factuur voor alle brandstof van dat account.

Tankpassen zijn niet alleen een makkelijke manier om voor brandstof te betalen, ze verschaffen ook een uitgebreide rapportage over het verbruik – waar, wie, hoeveel en ga zo maar door. U kunt in realtime rapporten opvragen en instellingen voor wat mag worden gekocht met de pas wijzigen. Hierdoor weet u altijd het fijne van al uw zakelijke kosten..

Urenregistratie

Voordat je een gat in de lucht springt, is het verstandig om eerst te checken of je in aanmerking komt voor een tankpas. Zo moet je ingeschreven zijn bij de Kv, K met een onderneming en vaak ook een zakelijk bankrekeningnummer hebben. Daarnaast zullen aanbieders vaak een kredietwaardigheidscheck uitvoeren en sommigen om een borg vragen.

Ook een aandachtspunt om rekening mee te houden. Een tankpas is nooit gratis, dus controleer wat het kost! Het is daarom verstandig om tankpassen met elkaar te vergelijken, want er zijn verschillende aanbieders. Soms betaal je een vast bedrag, soms per transactie. En, let op of je de pompprijs betaald of een ander tarief.

Vpn Verbinding - Voordelig

Verdiep je dus in de mogelijkheden en check altijd de voorwaarden. Wat is de contractduur, moet je borg betalen, kun je de pas koppelen aan je boekhoudsysteem? .

Wist je dat je zowel als consument, ondernemer, werknemer als lid van een stichting of vereniging gebruik kunt maken van een tankpas? Vooral voor de ondernemers, verenigingen en stichtingen is dit interessant, aangezien de tankkosten fiscaal aftrekbaar zijn. Verder kunnen consumenten sparen voor kortingen op de tankprijs of leuke andere spaaracties zoals een dagje uit met het gezin.

Urenregistratie - Bestel hier online

Wil je weten wat een tankpas is, wat je ermee kunt en welke voordelen op jou wachten? Dan lees je dit allemaal terug in deze blog. Wat is een tankpas en wat kun je ermee? Een tankpas is een pas waarmee je bij een tankstation voor je brandstof of elektriciteit kunt betalen. VPN verbinding.

LaadpassenKennisbank Zakelijk Reizen - Klik hier voor meer info

Een tankpas komt vooral van pas op het moment dat je bijvoorbeeld zakelijk dient te tanken, omdat je onderweg bent naar een klantafspraak, seminar of een belangrijke vergadering. Als ondernemer zijnde kun je de tankpas aanvragen voor jezelf en het personeel dat je mogelijk in dienst hebt. Sommige tankpassen laten je de reguliere prijs betalen, maar soms kun je ook voor mooie kortingen en prijzen sparen, waardoor het zakelijke tanken een stukje interessanter voor je wordt.

Wagenpark

Allereerst helpt een zakelijke tankpas om een duidelijk factuuroverzicht van alle tankkosten per medewerker in te zien. Hierdoor kun jij je administratie veel sneller afronden. Daarnaast kun je de btw voor de zakelijke tankkosten terugvragen. Door altijd voldoende saldo op de tankpassen voor je personeel te zetten, hoeven zij nooit meer een volle tank voor te schieten.

Sommige tankpassen organiseren zelfs prijsmomenten, waarbij je kans maakt op interessante prijzen zoals een weekendje weg of een nieuwe televisie. Wist je dat er ook een gratis tankpas bestaat? Dit is al helemaal laagdrempelig en biedt je de mogelijkheid om de tankpas zonder verdere verplichtingen uit te proberen.

Vpn Netwerk - Hier vind je het

Ondernemers die een auto op naam van hun onderneming hebben staan kunnen gebruik maken van de . urenregistratie. Brandstofkosten zijn onderdeel van de autokosten en zijn fiscaal aftrekbaar, een zakelijke tankpas is eveneens aftrekbaar. Om die reden wordt de tankpas het meest gebruikt door kleine (zzp, vof) en middelgrote (mkb) ondernemers.

Meer van Autovergelijker

Navigation

Home

Latest Posts

Occasions: Sterk In Elk Merk

Published Nov 18, 22
6 min read

Uitlijnen

Published Sep 16, 22
6 min read